Dr. Kiss-Gáll Éva Ügyvédi Iroda
Cím: 4183 Kaba, István király utca 9.
Telefon:: +36/30-656-3434
Díjazás

 

"9. § (1) Az ügyvédet a tevékenységéért megbízási díj és költségtérítés illeti meg.

(2) Az ügyvédi megbízási díj szabad megállapodás tárgya."

1998. évi XI. törvény

 
Az ügyvédi munkadíj az ügyvéd és ügyfél közötti szabad megállapodás tárgya, annak összegszerűségét a felek minden esetben együttesen határozzák meg. Konkrét árajánlatot az adott ügy megismerését követően ad Ügyvédi Irodánk.


Az ügyvédi munkadíj mértéke függ az ügy összetettségétől, a ráfordítandó munka mennyiségétől, attól, hogy mekkora az ügylet tárgyának értéke, és ennek ellátásához milyen mértékű ügyvédi felelősség tartozik.

Ügyvédi Irodánk kiemelten ügyel arra, hogy ügyfeleink részére a legköltségkímélőbb módon oldódjon meg a jogi probléma.

Az ügyvédi munkadíj az ügy természetétől függően eseti megbízás esetén lehet óradíjas, illetve egyes feladatokra meghatározott fix díjas alapon, illetve százalékban meghatározott.

Bonyolultabb tényállás esetén a munkadíjra vonatkozó ajánlatunkat csak személyes konzultációt követően tudjuk megadni. Egyszerűbb ügyben ügyfeleink részére e-mail útján is ajánlatot tudunk adni.

Az ügyvédi munkadíj előre fizetendő, azonban az ügyfél és az ügy egyedi körülményeire tekintettel utólagos díjfizetés is kiköthető.

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr.Kiss-Gáll Éva Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.