Dr. Kiss-Gáll Éva Ügyvédi Iroda
Cím: 4183 Kaba, István király utca 9.
Telefon:: +36/30-656-3434
Dr. Kiss-Gáll Éva az ügyvédi tevékenységét befejezte!
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne segítene a továbbiakban a devizában nyilvántartott adósokon! SŐT!!
 
Amennyiben Ön rendelkezik devizában nyilvántartott kölcsönszerződéssel és hajlandó megosztani történetét, nézeteit vagy akár dokumentumait, akkor az alábbi kérdőíven ezt megteheti!
 
Fontos: Dokumentumok feltöltése előtt amennyiben van olyan adat, rész amiről nem kívánja, hogy publikus legyen akkor azt feltöltés előtt fedje el! Feltöltés után ugyanis dokumentumait lehetséges hogy felhasználjuk bírósági eljárások alkalmával!
 
 
 

##formIDd2be374719f6f12634eda28b6205016bend##
Amennyiben Ön devizában nyilvántartott kölcsönnel rendelkezik, úgy az alábbi kérdésekre válaszolva segítheti munkánkat! Kérjük vegye figyelembe azt, hogy amennyiben Ön kitölti az alábbi mezőket, vagy bármilyen dokumentumot tölt fel azok szabadon felhasználhatók lesznek (pl egy peres eljárásban is) Amennyiben segítség kérését kívánja jelezni felénk azt NE ITT tegye meg!
A csillaggal jelzett mezők kitöltése kötelező!
 

Ezt a honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr.Kiss-Gáll Éva Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a http://www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.